Besøgsdag i Bocuse d´Or prøvekøkken og et møde med 3 skønne gutter.
Sebastian Holberg Svendsgaard (kandidat)
Sebastian Holberg Svendsgaard er en 25-årig kok fra Danmark, der har vundet en sølvmedalje ved den prestigefyldte Bocuse d'Or konkurrence. Han har arbejdet på anerkendte restauranter som Babette og Geranium og har en stærk forståelse for Bocuse d'Or, da han har assisteret tidligere kandidat Ronni Mortensen.
Sebastian fortsatte med at arbejde i køkkenet under Brian Mark Hansen, hvor han fortsatte med at udvikle sine færdigheder og få værdifuld erfaring.
Sebastians kærlighed til madlavning begyndte i en ung alder, og han forfulgte sin passion ved at deltage i Kokke- og Tjenerskolen ZBC i Slagelse, Danmark. Det var her, han forfinede sine færdigheder og udviklede en dyb forståelse og værdsættelse for madlavningsmetoder og ingredienser. Hans tid på skolen gav ham også et stærkt støttesystem, som han stadig sætter pris på i dag.
Efter endt uddannelse fik Sebastian værdifuld erfaring ved at arbejde på forskellige restauranter, herunder de højt anerkendte Babette og Geranium. Han tilskriver sin tid på disse restauranter for at have hjulpet ham med at udvikle sin personlige stil i madlavning og for at have udsat ham for det højtryksmiljø, der findes i fine dining.
I 2021 blev Sebastian udvalgt til at repræsentere Danmark ved Bocuse d'Or konkurrencen som commis. Han og hans hold vandt sølvmedaljen, en imponerende præstation for en så ung person.
Phillip Nilsen (commis)
Phillip Nilsen er 21 år og startede som kokkeelev som 16-årig på Restaurant Ombord i Århus. Efter to år skiftede han til Mellemrum, hvor han var i yderligere to år. Han blev udlært fra Mellemrum i september 2022 og modtog en guldmedalje ved uddannelsens afslutning.
I løbet af sin elevtid deltog han i flere konkurrencer, hvor han opnåede en andenplads ved DM og en fjerdeplads ved Nordisk Mesterskab på Island i 2022.
Efter sin uddannelse startede han på Treetop i Vejle i september 2022, og nu forbereder han sig til deltagelse i Bocuse d'Or.
Hjælpere i Bocuse d´Or køkkenet: