Normale åbningstider

Mandag - Torsdag: 8.00-15.30
Fredag: 8.00-15.00

Lørdag, søn- og helligdage: Lukket

Condi ApS
Roskildevej 30
DK-2620 Albertslund
CVR. nr. 38233165

Mail: info@condi.dk
Telefon: +45 3675 2255

Historien om Condi

1958: CONDIS GRUNDLÆGGELSE, KAGEKAPSLER OG TRAGANT-FIGURER

Firmaets grundlægger, Egon Larsen, var ansat som bogholder hos en grossist på Gråbrødre Torv, der solgte kagekapsler og råvarer til de københavnske bagere og konditorier. Men han syntes, at ’lugten’ i byens bagerier var meget mere spændende end de støvede regnskabsbøger, så Egon blev så kørende repræsentant af konditorvarer.

Egon Larsen var en meget flittig mand og havde virkelig fundet sin ’rette hylde,’ så der gik ikke lang tid, før han havde åbnet sit eget firma. Og navnet på firmaet var der aldrig tvivl om, for det skulle hedde Condi, der jo også er ligeså simpelt, som det er genialt, for det er bare en forkortelse af Conditori, og så havde kunderne jo ingen problemer med at huske firmanavnet.

Condi havde succes lige fra starten: Hotel d’Angleterre var firmaets første kunde og er stadigvæk den dag i dag en af Condis mange gode kunder. Faktisk gik der ikke lang tid, før Condi udvidede med en fabrik i Peder Hvitfeldts Stræde, der producerede tragant-figurer til kransekage, bryllupskage osv. Det blev Egon Larsens hustru, Klara, der stod for produktionen af de dengang meget efterspurgte, håndlavede Tragant-figurer.

1978: NÆSTE GENERATION, HALVE KOKOSNØDDER, 3 SLAGS IS OG RUMRAKET I MARCIPAN

Anden generation af Larsen-familien kom til Condi i 1978. Efter endt læretid på Hotel Royal afsluttede Gunnar Larsen sin karriere som konditorchef på Hotel Sheraton nytårsaften 77/78.

FAGLIGHED

Gunnars fortid som konditorchef blev hurtigt et stort plus for Condi, for nu kunne byens bagere og konditorer få rådgivning fra ’en af deres egne.’ En der havde sprøjtet kransekage og vasket bageplader, lige siden han kunne ’se over bage-bordet.’

I dag har de fleste af de ansatte hos Condi enten en baggrund som kok, konditor eller været tilknyttet branchen på en eller anden måde.

Tredje generation er for længst kommet til og er i dag en toneangivende del af driften.

2007: KONDITORLANDSHOLD, TRÆNINGSKØKKEN OG KURSER

Efter en god samtale med et par af Københavns førende konditorier til en chokoladekonkurrence, hvor Gunnar luftede sin idé om et dansk konditorlandshold, byggede Condi førstesalen om, så landsholdet kunne få de bedst mulige træningsfaciliteter til konkurrencer m.m.

Condi syntes, at der manglede et fokus på at udvikle de unge talenter, der er blandt landets konditorer og tog derfor initiativ til et dansk konditorlandshold. Condi giver dem de bedst mulige faciliteter og adgang til råvarer. Dog er alt det administrative i dag lagt over til andre gode folk hos BKD, men Condis køkkener er stadig omdrejningspunktet for landsholdet.

Condis køkkener er udover at være stillet frit til rådighed for konditorlandsholdet, der mødes hver onsdag, også stedet, hvor bagere, konditorer og kokke kommer på kursus for at lære alt om nye spændende produkter og teknikker.

I DAG: KLASSISK KONDITORKUNST, TEXTURA, ØKOLOGI M.M.

FAKTA:

Siden 1958 har Condi stræbet på at være en god samarbejdspartner for landets konditorer, bagere og kokke. Condi har et omfattende sortiment af kvalitetsvarer, der løbende bliver udbygget i samarbejde med kunderne. Condi har et stort specialsortiment, herunder produktion af emballage efter kundeønske. Bag Condi står branchens mest erfarne team. Et team af fagfolk, og kunder med de særlige behov som branchen kræver.