Levering

FORSENDELSESTIDER OG -PRISER

Levering i hovedstadsområdet: Levering sker med vores egne chauffører.
Deadline for bestilling i webshop til levering samme dag er kl. 6:00.
(Deadline for telefonisk bestilling til afsendelse samme dag er kl. 8:00)

Leveringsdag(e) i din by oplyses på mail info@condi.dk eller tlf.: 3675 2255

Levering i resten af landet: Levering sker med Danske Fragtmænd i stueetage.
Deadline for bestilling i webshop til afsendelse samme dag er kl. 6:00.
(Deadline for telefonisk bestilling til afsendelse samme dag er kl. 10:00)
Returpalle: det er modtagers ansvar at stille en returpalle til rådighed for fragtmanden ved levering. Hvis fragtmanden ikke får en returpalle bliver gebyret pålagt modtager.
Der kan blive pålagt et gebyr ved leveringer til ikke brofaste øer, indkøbscentre, messecentre, lufthavne m. m. eller ved levering til privat adresser.

Minimumskøb og evt. ekspeditionsomkostning oplyses på e-mail info@condi.dk eller tlf.: 3675 2255.

FROSTVARE LEVERING

Som udgangspunkt sendes der ikke køle/frostvarer med fragtmand. Bestilles der køle/frostvarer overgår produktansvaret til modtager.
Frostvarer vil blive pakket i en termokasse som bliver faktureret til kunden. Der vil være mulighed for at det er optøet når leveringen sker til modtager.
Ifølge Fødevarestyrelsen må optøede frostvarer ikke genfryses, og vil derfor blive betragtet som kølevarer.

FEJL OG MANGLER VED MODTAGELSE

Du opfordres altid til at gennemgå følgesedler ved levering. Er der opstået fejl eller mangler ved levering, skal der rettes henvendelse til Condi inden for 24 timer efter modtagelsen. Da leveringen ellers betragtes som modtaget og godkendt.

Særligt ved levering med egne chauffører: Eventuelle fejl og mangler skal rapporteres til chaufføren ved modtagelsen. Ved forudgående aftale er det ligeledes muligt at sende returvarer med Condis egne chauffører.

Særligt ved levering med Danske Fragtmænd: Eventuelle indsigelser skal gøres senest ved aflevering, når det drejer sig om bortkomst eller beskadigelse, der er synlige, anmeldes direkte til fragtmanden, og samtidigt til Condi.
Hvis bortkomst eller beskadigelse ikke er synlig, skal indsigelse ske inden 7 dage, søn- og helligdage ikke medregnet. Dette skal ske skriftligt direkte til fragtmanden (billed dokumentation), og samtidigt til Condi.