Kappa er et geleringsmiddel, udvundet af alger. Produktet giver gelé af såvel fast og skrøbelig karakter. Takket være dets hurtige geleringsevne er det ideelt til fremstilling af overtrækning.
Fremgangsmåde:
Blandes koldt, bringes i kog og ingrediensen fikseres. I syrlige medier mister produktet devist sin geleringsevne. Begrænset brug i fødevarer: Maksimal dosis i visse fødevarer: 10 g/l.
Ingredienser:
Geleringsmiddel: Carageenan (E-407) og forstærkning: Kaliumklorid (E-508).
Opbevar køligt og tørt, (!) uden for børns rækkevidde.
Fremgangsmåde: Blandes koldt, bringes i kog og tildæk ingredienserne.
I syrlige medier mister produktet delvis sin geleringsevne.
Til fødevarer i begrænset brug i fødevarer.
Dosering: iflg. Forordning 1333/2008. Ikke til detailsalg