Textura Gellan 400 g
Varenummer: 10508

For at se vores priser kræves det at du er oprettet og logget ind som kunde hos os.

Vi accepterer kun cvr-registrerede virksomheder eller offentlige institutioner som engros-kunder.

Hvis du ønsker at handle som privatperson henvises du til vores webshop for private forbrugere.
Besøg www.kokogkage.dk

  • Gellan gør det muligt at fremstille geléer med en betydelig fasthed og med et nemt snit. Produktet tåler temperaturer på 70 °C, hvorfor det er særdeles velegnet til fremstilling af varme geléer. Fremstillet som et fint pulver.

    Fremgangsmåde:
    Opløses i vandigt medium 5-10 g/l ved rumtemperatur. Blandingen varmes op til en temperatur på 90 ºC, under konstant omrøring. Den hviler til dannelse af gelé.
    Begrænset brug i fødevarer: Maksimal dosis i visse fødevarer: 10 g/kg.

    Ingredienser:
    Geleringsmiddel: Gellangummi (E-418).

    Opbevar køligt og tørt, (!) uden for børns rækkevidde.

    Fremgangsmåde: opløses i vandigt medium 5-10 g/L ved rumtemp.
    Blandingen opvarmes til 90C under konstant omrøring. Hviler til geleri
    Begrænset brug i fødevarer.
    Dosering: iflg. Forordning 1333/2008. Ikke til detailsalg

  • Toldtarif nr. 13023900
    GTIN 8435261900240