Reduced kyllinge koncentrat Øko
Reduced kyllinge koncentrat bruges som base til saucer og supper, eller som smagsforstærker i retter, hvor du ønsker den gode og kraftige mundfylde fra kylling.
Koncentratet er fremstillet uden brug af tilsætningsstoffer og aromaer og er glutenfri. En smagsrig base med lang eftersmag af umami, intens fjerkræ samt ristet og dyb kompleksitet med en rund og fyldig bund af grøntsager og svampe. Fermenterede undernoter med frugtige og blomstrede kvaliteter.
DOSERING:
Som smagsforstærker: 2‐5% af retten. Som base til supper og saucer 1:15. Den opblandede base udgør typisk 60‐80% of den færdige suppe / sauce.
REDUCED KYLLINGE KONCENTRAT laves på sidestrømme fra fødevareindustrien, som ellers ville gå til spilde. Der bruges økologiske kyllingeskrog og vingespidser fra Rokkedahl, som er kendt for deres fokus på kvalitet, bæredygtighed og dyrevelfærd.
Tilsmagning af saucer, retter m.m.
Opbevares tørt og mørkt. Efter årbning: max 5 grader,90 dage