Guldflager i 23k hvor perfektionen ligger i detaljerne
Guldflager giver et imponerende touch, når du anretter mad, og er den bedste allierede for en detaljebevidst kok eller konditor.
På grund af deres størrelse og tekstur er de ideelle til forretter, fiskeretter, tilbehør og kager med små, overraskende strejf af lys.
Meget nemme at bruge, de gør hver kreation unik.
For at påføre på præcise punkter foreslår vi at placere dem ved hjælp af træ- eller metalpincet eller -tang.
For en mere udbredt visuel effekt kan du bruge en teske eller en shaker.
For at opbevare dem mellem hver brug, skal du blot lukke glasset tæt.
100% Made in Italy.
Gold Chef kulinarisk guld er af ansvarlig og certificeret oprindelse, garanteret af Giusto Manetti Battiloro, en virksomhed baseret i Firenze, Italien, med en århundreder gammel historie med at arbejde med ædle metaller.
Spiselig guldflager, må KUN anvendes til overfladedekoration i
konfekture, likør og chokolade, (Dosering: Ingen begrænsning).
Til fødevarer kun i begrænset anvendelse.