hotCHOC er designet specielt til sprøjtning af opvarmet Chokolade / kakaosmør blanding!
Udviklet i tæt samarbejde med Barry Callebaut UK.
hotCHOC er også den perfekte assistent til at hjælpe dig med at preforme forme til skaber en smuk fløjl / frosne effekt.
Den specielle varmeenhed og isoleringsmuffen, der omslutter dysen, holder chokoladen flydende og beholderisoleringn sænker materialets afkøling.
Det er muligt at sprøjte et tyndt lag material.
Denne specialbyggede håndholdte elektriske chokolade-sprøjte kan bruges til at farve schokoladeforme, til dekoration af kager osv.
Dette er et "must have" værktøj til enhver professionel chokoladefabrik, håndværker eller konditor.
Fordele:
• Løser tilstoppede dyseproblemer.
• Arbejd i op til en time uden at genopvarme beholderen på grund af isoleringen.
• Lokaliseret sprøjtemønster - minimal overspray.
• Enkel, pålidelig og nem at bruge - ingen trykluft nødvendig.
• Fødevare godkendt
Er egnet til kontakt med fødevarer.
Er ikke egnet til tørre eller meget tykflydende fødevarer.