Chokolade transfer sheet SD230SB 10 ark
Varenummer: 16682

For at se vores priser kræves det at du er oprettet og logget ind som kunde hos os.

Vi accepterer kun cvr-registrerede virksomheder eller offentlige institutioner som engros-kunder.

Hvis du ønsker at handle som privatperson henvises du til vores webshop for private forbrugere.
Besøg www.kokogkage.dk

340x265mm SD230SB


Mere information
  • Brug transfersheets til at lave chokolade pynt.

    Du kan bruge chokoladefolie til at dekorere dit chokoladepynt med det design du vælger, i form af småkageudstikkere eller blot stykker knust chokolade.

    Tips til brug som chokoladepynt

    Fordel et jævnt lag tempereret chokolade på et transfersheet.
    Når chokoladen begynder at krystallisere, skal du bruge en kageudstikker til at skære de former ud, som du skal bruge som pynt (hvis ikke, kan du skære figurerne ud efter krystallisation med en opvarmet kageudstikker).
    For det bedste resultat anbefales det at trykke formene ind på en flad overflade.
    Stil derefter i køleskabet ved 4°C til 6°C i 30 minutter eller lad det krystallisere natten over ved 16°C.

    Brug til fyldt chokolade

    Dine transfersheets kan også bruges til dine fyldte chokolader.
    For at skille sig ud fra konkurrenterne ved at tilbyde attraktive designs, ikke kun ved deres smag, men også ved deres visuelle udtryk.
    Med transfers kan du også angive smagen af dine chokolader, med et motiv eller en simpel stemningsfuld farve.

    Tips til brug som fyldt chokolade

    Brug dit transfersheet i en magnetform, eller brug til når du forsegler/lukker dine chokolader.
    Lad det krystallisere ved 16°C og fjern overførselsarket. OBS, den er klar!

  • Toldtarif nr. 18062010
    GTIN 8029248477407