Boiron producerer frugtpuréer uden tilsætning af smagsforstærkere, farvestoffer eller kunstige konserveringsmidler.
Puréerne kan anvendes til bagning og madlavning. Mange nyder også at bruge dem i drinks på grund af deres helt unikke frugtsmag.
BOIRON har i mere end 40 år specialiseret sig i at fremstille puréer af udvalgte frugter og bær, høstet på det optimale tidspunkt.
Frugterne og bærrene plukkes når de er fuldmodne og transporteres til Boirons fabrik i Valence.
Et særligt udvalgt smagspanel blander de forskellige frugter og bær for at sikre et ensartet produkt hver gang.
Det er den rene vare uden tilsætningsstoffer eller farvestoffer.
Nogle pureer er tilsat sukker for at optimere konsistens og farven. Puréerne UHT pasteuriseres, inden de hældes i plastikbeholdere som er genlukkelige og fryses ned. UHT pasteuriseringen bevarer frugtens naturlige farve, duft og smag.