Æggehvidepulver 1,25 kg
Varenummer: 10176

For at se vores priser kræves det at du er oprettet og logget ind som kunde hos os.

Vi accepterer kun cvr-registrerede virksomheder eller offentlige institutioner som engros-kunder.

Hvis du ønsker at handle som privatperson henvises du til vores webshop for private forbrugere.
Besøg www.kokogkage.dk

  • Opskrift til flødebolleskum

    1. 150g tørrede hvider blandes med 100g stødt melis, 850g vand (30-35grader C) lad stå i 15 min. For væskeopsugning. Piskes ved mellem hastighed
    2. 500g vand, 1.500g stødt melis, 750g glucose koges til 117 grader. Den kogte sirup hældes langsomt i ved første gear, derefter piskes færdigt ved højeste gear.

    Varen er pakket hos Condi, kan indeholde spor af æg, jordnødder og andre nødder.

    Opskrift 1 kg færdigmasse: 125 g pulver opløses i 875 g vand. Pulveret
    opløses bedst ved en temp. mellem 35-40C. Efter opløsning opbevares
    æggemassen på køl mellem 0 - 4 C.
    DETTE ER IKKE OPSKRIFTEN PÅ FLØDEBOLLER
    MEN TIL ÆGGEHVIDEMASSE

  • Toldtarif nr. 35021190
    GTIN 05712782101824