Agar er et geleringsmiddel, der virker i meget små størrelsesforhold og som gør det muligt at opnå en bred vifte af teksturer (marmelader, frugtpasta …).
Agar er det første produkt, der har gjort det muligt at fremstille varme geléer, selvom det ligeledes kan bruges ved tilberedningen af kolde geléer.

Fremgangsmåde:
Opløses i vandigt medium 2-10 g/l ved rumtemperatur og bringes i kog. Tåler op til 70 °C efter gelering.
I syrlige medier mister produktet devist sin geleringsevne.
Begrænset brug i fødevarer: Maksimal dosis i visse fødevarer: 10 g/kg.

Ingredienser:
Geleringsmiddel: Agar (E-406).

Opbevar køligt og tørt, (!) uden for børns rækkevidde.

Opløses i vandigt medium 2-10 g/L ved rumtemp. Bringes i kog, max 70C
efter gelering. I sure medier mister produktet delvis geleringsevnen.
Begrænset brug i fødevarer. Maximal dos. i visse fødevarer: 10 g/kg.

Ingredienser

Carrageenan E407
Eventuelle allergener markeret med fed skrift.

Næringsindhold pr. 100 g.

Energi 668/172 KJ/Kcal
Fedt <0,1 g
Heraf mættede fedtsyrer <0,01 g
Kulhydrat <0,4 g
Heraf sukkerarter <0,4 g
Protein <0,1 g
Salt 0 g
Toldtarif nr. 13023100
Levering

Levering via Afhentning

Levering i hovedstadsområdet:
Levering sker med egne chauffører.
Leveringsdag(e) i din by oplyses på e-mail info@condi.dk eller tlf. 36 75 22 55
Deadline for bestilling til levering samme dag er kl. 8:00

Levering i resten af landet:
Levering sker med Danske Fragtmænd.
Ved bestilling over 3.000 kr. bortfalder fragtomkostningen.
Deadline for bestilling til afsendelse samme dag er kl. 10:00

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte os:

36 75 22 55
info@condi.dk