Bagemiddel til bløddej

BAGEENZYM II

Bruges til bløddej som pølsehorn, theboller m.m.

Giver dejlig blød konsistens og saftighed, også lang tid efter bagning.

Bagehjælpemiddel
Opbevares tørt og mørkt
Dosering: 10% af melmængde

Ingredienser

Hvedemel, Emulgator: E472, salt, vegetabilsk olie (raps), Farvestof: E160a, Antioxidant: E300, Enzymer
Eventuelle allergener markeret med fed skrift.

Næringsindhold pr. 100 g.

Energi 1793/429 KJ/Kcal
Fedt 23,0 g
Heraf mættede fedtsyrer 17,4 g
Kulhydrat 48,4 g
Heraf sukkerarter 1,0 g
Protein 6,0 g
Salt 14,7 g
Toldtarif nr. 19012000
Levering

Levering via Afhentning

Levering i hovedstadsområdet:
Levering sker med egne chauffører.
Leveringsdag(e) i din by oplyses på e-mail info@condi.dk eller tlf. 36 75 22 55
Deadline for bestilling til levering samme dag er kl. 8:00

Levering i resten af landet:
Levering sker med Danske Fragtmænd.
Ved bestilling over 3.000 kr. bortfalder fragtomkostningen.
Deadline for bestilling til afsendelse samme dag er kl. 10:00

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte os:

36 75 22 55
info@condi.dk