Bageenzym II 10 kg Bagemiddel til bløddej varenummer 18002
BAGEENZYM II
Bruges til bløddej som pølsehorn, theboller m.m.
Giver dejlig blød konsistens og saftighed, også lang tid efter bagning.
Opbevares tørt og mørkt
Dosering: 10% af melmængden
Ingredienser
Næringsindhold pr. 100 g.
Energi | 1793/429 KJ/Kcal |
Fedt | 23,0 g |
Heraf mættede fedtsyrer | 17,4 g |
Kulhydrat | 48,4 g |
Heraf sukkerarter | 1,0 g |
Protein | 6,0 g |
Salt | 14,7 g |
Levering
Levering via Afhentning
Levering i hovedstadsområdet:
Levering sker med egne chauffører.
Leveringsdag(e) i din by oplyses på e-mail info@condi.dk eller tlf. 36 75 22 55
Deadline for bestilling til levering samme dag er kl. 8:00
Levering i resten af landet:
Levering sker med Danske Fragtmænd.
Ved bestilling over 3.000 kr. bortfalder fragtomkostningen.
Deadline for bestilling til afsendelse samme dag er kl. 10:00
Brug for hjælp?
Har du spørgsmål eller brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte os:
36 75 22 55
info@condi.dk