af Claus Christensen og Søren Wedderkopp

Skrevet af forlaget:
Denne bog er en fiskekogebog, men ikke blot en fiskekogebog - Nedkoges til passende smag og konsistens er en kærlighedserklæring til fisk og alt, hvad disse fører med sig af saucer, mayonnaiser, fonder, Champagne, sushi og sanselighed.

Bogen er ordnet alfabetisk fra aborre til ål og indeholder et hav af opskrifter på fisk, krebs og skaldyr i alle afskygninger.

Ud over 332 opskrifter på havdyr med diverse tilbehør indeholder bogen Christensen og Wedderkopps personlige betragtninger over alt fra elskov og ro (Visheden om at have tilstrækkeligt med tør hvidvin) over Gud og Christian 4. til cølibat, grådighed og rædsel (Følelsen af ikke at have nok tør hvidvin).

Bogen egner sig lige godt til inspiration i lænestolen som i køkkenet, om end resultatet det sidste sted nok bliver betydeligt mere interessant.

Bogen er illustreret med tegninger udfærdiget til lejligheden af Jens Birkemose, Peter Bonde, Erik A. Frandsen, Freddy Fraek, Gun Gordillo, Michael Kvium, Christian Lemmer, Lars Nørgård og Tal R.

ISBN 87-614-0336-9
EAN 9788761403360



Toldtarif nr. 49019900
Levering

Levering via Afhentning

Levering i hovedstadsområdet:
Levering sker med egne chauffører.
Leveringsdag(e) i din by oplyses på e-mail info@condi.dk eller tlf. 36 75 22 55
Deadline for bestilling til levering samme dag er kl. 8:00

Levering i resten af landet:
Levering sker med Danske Fragtmænd.
Ved bestilling over 3.000 kr. bortfalder fragtomkostningen.
Deadline for bestilling til afsendelse samme dag er kl. 10:00

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte os:

36 75 22 55
info@condi.dk