Opskriften er leveret af Kirsten fra Konditorlandsholdet

 

Rabarber Mazarin

100g bagemasse Lemke

100g sukker

100g blødt usaltet smør

1 tsk kardemomme

2 æg

30g mel

80g friske rabarber

 

Rabarber ganache

120g hvid chokolade

40 ml piskefløde

40 ml rabarber sirup

 

Pynt

100g Ruby chokolade

 

 

Fremgangsmåde

Rabarber Mazarin

Klargør dine friske rabarber og skær den i passende størrelse til kagen.

Bagemasse, sukker, smør og kardemomme piskes luftigt.

Tilsæt et æg ad gangen og vend derefter melet i dejen.

Kom dejen i en form og fordel rabarberne deri.

Bag ca. 25 minutter ved 175 grader

 

Rabarber ganache

Smelt forsigtig den hvide chokolade. Varm herefter fløde og sirup op.

Bland nu det hele sammen og hæld over den kolde mazarin.

 

 

Pynt

Chokolade bånd

Mål omkredsen på din kage og klip herefter et kageplast bånd som passer. Varm langsom chokoladen op til 32 grader og smør ud på din kageplast. Lige inden chokoladen sætter sig vikles båndet rundt om kagen og kagen stilles på køl. Efter ca. 5 minutter kan du nu tage kagen ud og forsigtigt tage plasten af.