Ca. 20 - 30 stk.

300 g smør
220 g rørsukker
150 g pecankerner ( kør kernerne i stød på en blender til de er som groft mel )
1 æg
4 g havsalt
400 g hvedemel

 

Smør, rørsukker, pecan mel og havsalt køres sammen til en ensartet masse.

Tilsæt æg.

Tilsæt melet lidt ad gangen og kør massen ensartet. Sæt massen på køl i nogle timer.

Herefter rulles dejen ud i 2,5 mm tykkelse og stikkes ud i ca. Ø 5 cm. De lægges i pres mellem to hulmåtter og på en bageplade på for at danne et ternet mønster i kagen.

De bages gyldne ved 180*c  8 – 10 min.

Når de er kølet af lægges de sammen to og to med pecan-nougat

 

Pecan-nougat

200 g ristet pecan praline 100% eller anden nøddepraline efter ønske

450 g mælkechokolade

 

Pecan kernerne køres på en robotblender til det bliver flydende. Det tager ca. 30 min. Pas på at massen ikke bliver for varm, køl den evt. ned undervejs. Den skal være helt skilt ad og flydende. når den er færdig. Herefter vendes den sammen med mælkechokoladen og køles af. Til sidst køres den blød på en røremaskine med en dejspartel til den er sprøjte konsistens og så er den klar til at fyldes på pose.