Opskriften er leveret af Kirsten fra Konditorlandsholdet

 

70g bagemasse Lemke

25g flormelis

1,2 dl mandelmælk

½ tsk vaniljesukker

3 past æggeblommer

58g rørsukker

2,5 dl piskefløde

 

Overtræk

30g marcipan

10g kakaosmør

200g hvid chokolade

Evt ønsket transfersheet.

 

Bagemasse, vaniljesukker og flormelis æltes sammen, tilsæt mandelmælk lidt efter lidt til massen er ensartet, tynd men ikke for flydende.

Sukker og æggeblommer piskes luftigt.

Vend sammen med bagemassen

Pisk fløden og vend den i efterfølgende.

Kør massen ca. 20-30 minutter på ismaskinen og kom i en form.

Alternativt kan isen også hældes i en beholder og stilles på frys 4-5 timer.

 

Til overtræk

Marcipan rives i mindre stykker og bages i ca. 8-10 minutter ved 175 grader varmluft.

Lad den køle af og hak i små stykker.

Smelt kakaosmør og hvid chokolade sammen og vend marcipan i.

Hæld massen i en beholder så den passer til den ønskede størrelse på din ispind.

Læg efterfølgende isen ned på det ønskede transfersheet.