100 stk. knækbrød i str. 2.5 x 8 cm 

Ingredienser

300 g kikærter
300 g lima bønner
2 dl olivenolie
2 dl vand
2 x 0.5 dl vand
200 g groft hvedemel
150 g kogte puy linser

1 dl boghvedekerner
1 dl sort sesam

Havsalt

Fremgangsmåde

Kikærter og limabønner sættes i blød i koldt vand natten over. Herefter koges de møre i let saltet vand. Kikærterne kommes i en foodprocessor med 0.5 dl vand og køres ud til en glat masse. Limabønnerne befries for den hinden og køres lige ledes med 0.5 dl vand til en glat masse.

I varm planteolie frittes boghvedekerner til de puffer lidt og er sprøde.

De resterende ingredienser vejes af, dog ikke salt og køres sammen på en røremaskine med dejspartel. Herefter fordeles massen på to bagemåtter og smøres ud med en paletkniv.

Drys med havsalt og bag ved 165*c i ca. 10 min. Så tages de ud af ovnen og skæres med et sporejern og sættes tilbage i ovnen og bages færdige i ca. 15 – 20 min til de er gyldne og sprøde