
10-12 stk. halloweenkager
275 g smør
25 g brunet smør
150 g græskar-praline **
350 g rørsukker
325 g æg
275 g mel
12 g bagepulver
75 g græskarmel *
125 g mælk
4 g salt
* 75 g græskarkerner ristes på en pande til de puffer. Derefter køres på en foodprocessor til fin mel.
** 150 g græskarkerner ristes let gyldne på en pande og køres derefter på en foodprocessor ca. 15 – 20 min til det er så findelt at det bliver flydende græskar praline
Det må ikke blive for varmt under formaningen. Hvis dette sker så skal processen stoppes og køles lidt ned, før det køres igen
Orange smørcreme til topping
125 g smør
250 g flormelis
¼ tsk. orange farve
Det hele piskes op til en luftig masse på en røremaskine, kommes i en sprøjtepose med en ønsket tyl i. Klar til brug når kagen er bagt og kølet ned.
Hat og øjne af fondant
Nr. 1, 2 og 3 skal tørre i et døgn før det sættes sammen med lidt glasur.