Hvid chokolade lakrids ca. 50 stk.

400 g hvid chokolade
400 g kondenseret mælk
20 g lakridsgranulat

Det hele kommes i en gryde og varmes op under omrøring. Alt chokoladen skal være smeltet helt men det må ikke koge, hold temperaturen så lav som mulig.

Herefter kommes lakridsgranulat i og til sidst fyldes massen i en kugleform med en sprøjtepose. Det sættes på køl nogle timer eller til næste dag.

Det kan også støbes i en kantramme og så skæres ud.

 

Mørk chokolade orange og brombær ca. 50 stk.

400 g mørk chokolade Honduras XOCO 70 %
400 g kondenseret mælk
2 spk. appelsin koncentrat Jaffa
Frysetørret brombær granulat

Samme fremgangsmåde som ovenfor. Dog trilles kuglerne i brombær granulat.

Anret de to typer kugler i små kagekapsler og pyntet med farverige tuiles grene

 

Blad tuiles opskrift.

1 bagemåtte pavoni Bonsai

200 g sukker
200 g hel æg
200 g hvedemel

Farvepulver hvis der ønskes farvet tuiles

Det hele røres sammen til en homogen masse. Bagemåtten ligges på en bageplade, spray måtten let med fedtspray. Med en lille palet fordeles dejen ud på måtten og bladene dannes.

Før de bages skrabes bagemåtten helt ren for dej, så der kun er dej i fordybningerne. Bages ved 175*c ca. 5 – 6 min.