100 g. Sukkerrørs krystaller
75 g. Rørsukker
100 g. Smør
3 æg m/l
125 g. Hvedemel
100 g. Ølandshvedemel fint
2 tsk. Bagepulver
1/2 tsk. Stødt kanel
1/2 tsk. Vanillesukker
1/2 tsk. Kardemomme stødt
1/2 tsk. Flagesalt - Maldon
50 g. Hakket hvid chokolade
225 g. Frosne blåbær

Start med at piske sukkerrørs krystaller, rørsukker og smør dejligt luftigt.
Tilsæt herefter et æg af gangen under stadig piskning.
Alle de tørre ingredienser blandes sammen og sigtes stille og roligt ned i smørmassen, ikke piske - kun vende.
Til sidst tilsættes den hakkede hvide chokolade og de frosne blåbær.

Dejen fordeles i 12 muffinsforme med skuldre/ kant og bages ved 180 grader i
20-22 minutter.

Disse muffins skal ikke pyntes
De skal bare spises nu, mens de er varme!

Tips.

- her er der valgt blåbær, men det er kun fantasien der sætter grænsen.
Vores fryser bugner med frosne bær og frugter!

- der gør absolut ikke noget dårligt for dine muffins hvis du lige tilsætter 50 gram marcipan sammen med sukkeret ;-)
"Det skal være alle kalorierne værd", siger konditor Torben Bang