
1-4 koges op. 5 og 6 blandes sammen. Når det koger piskes det i. Gives et opkog.
Støbes i silikone forme og sættes på frost.
1 smeltes sammen med 2. 3 og 4 piskes stive. 5-7 blandes sammen og røres i chokoladen. Vendes tilsidst i marengsen.
Fold en kapsel på 34x24 cm. Fyld kapslen med masse og bag den på 165 grader i ca 12 minutter.
1 - 3 smeltes. 4 vendes forsigtigt i. Smøres ud på den afkølede chokoladebund. Stikkes
ud med udstikker.
3 og 4 piskes hvide og luftige. Udblødt 6 smeltes i lidt af 1 og 2. Det vendes derefter
sammen med æggesnapsen. Tilsidst vendes flødeskum forsigtigt i. Støbes i silikone
forme, og der placeres et indlæg deri, samt en bund.
1-3 koges til 121 grader. 4 og 6 varmes til det er smeltet sammen, derefter blendes 5 i
med stavblender. Når sukker lagen er 121 grader tilsættes udblødt gelatine og miroiar.
Tilsidst tilsættes sukkerlagen ttil fløde blandingen imens der stavblendes. Undgå at tilføre luft.
Tilføj et par dråber lilla farve. Sættes på køl. Bruges ved ca 30 grader.
Samling:
Glasuren varmes, og kagerne overtrækkes på en rist. Pyntes.