Anvendes i braiser og gryderetter samt til saucer der ikke behøver have et højt kollagenindhold. Kan med fordel bruges i f.eks. Gullasch eller Bøf Strganoff.

Opbevares mellem 5-20 grader.
Anvendes til supper, saucer, mørke ragouter, kraftige gryderetter, mm.

Ingredienser

Til 1000 ml oksefond (afkog af vand, okseben (2700 g), løg, gulerod, porre, tomatpure, persille, hvidløg, løvstikke)
Eventuelle allergener markeret med fed skrift.

Næringsindhold pr. 100 g.

Energi 264/62 KJ/Kcal
Fedt 0,5 g
Heraf mættede fedtsyrer 0,1 g
Kulhydrat 0,9 g
Heraf sukkerarter 0,7 g
Protein 13 g
Salt 0,5 g
18545.pdf 0.08 mb
Levering

Levering via Afhentning

Levering i hovedstadsområdet:
Levering sker med egne chauffører.
Leveringsdag(e) i din by oplyses på e-mail info@condi.dk eller tlf. 36 75 22 55
Deadline for bestilling til levering samme dag er kl. 8:00

Levering i resten af landet:
Levering sker med Danske Fragtmænd.
Ved bestilling over 3.000 kr. bortfalder fragtomkostningen.
Deadline for bestilling til afsendelse samme dag er kl. 10:00

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte os:

36 75 22 55
info@condi.dk