Her får du en god grundbase til at lave dine kødretter så de smager som de proffesionelle kokkes. Hvad enten det er braiserretter, saucer eller supper. Prøv den næste gang du skal lave Saltimboca!

Opbevaring mellem 5-20 grader.

Ingredienser

Til 1000ml Kalvefond (afkog af vand, kalveben (2200 g), løg, porre, pastinak, gulerod, persille, timian, laurbærblade, hvidløg)
Eventuelle allergener markeret med fed skrift.

Næringsindhold pr. 100 g.

Energi 274/65 KJ/Kcal
Fedt 0,5 g
Heraf mættede fedtsyrer 0,1 g
Kulhydrat 1,5 g
Heraf sukkerarter 1,1 g
Protein 13 g
Salt 0,5 g
Toldtarif nr. 21039090
18517.pdf 0.08 mb
Levering

Levering via Afhentning

Levering i hovedstadsområdet:
Levering sker med egne chauffører.
Leveringsdag(e) i din by oplyses på e-mail info@condi.dk eller tlf. 36 75 22 55
Deadline for bestilling til levering samme dag er kl. 8:00

Levering i resten af landet:
Levering sker med Danske Fragtmænd.
Ved bestilling over 3.000 kr. bortfalder fragtomkostningen.
Deadline for bestilling til afsendelse samme dag er kl. 10:00

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte os:

36 75 22 55
info@condi.dk