Havtorn sorbet:

  1. 500 gram havtorn puré
  2. 250 gram vand
  3. 265 gram melis
  4. 65 gram glukose
  5. 4 gram gelatine

1-4 varmes op så sukkeret er opløst. Udblødt 5 tilsættes og røres ud. Kør på ismaskine.
Fyldes på silikone halvkugler, og smør over så det er plan- 30 stk. Sættes på frost.

Marengs:

  1. 200 gram hvider
  2. 200 gram melis
  3. 200 gram flormelis

Pisk marengs af 1 og 2. Pisk derefter 3 i, og pisk den sej. Sprøjtes på bagsiden af silikone
forme med tyl. Sprøjt 32 skaller. Bages på 100 grader i 60 minutter.

Vanilje parfait:

  1. 300 gram fløde
  2. 1 stk Vanilje
  3. 66 gram melis
  4. 60 gram blommer
  5. 4 gram gelatine

Pisk 1 let, men stabil. Pisk 2-4 hvidt og luftigt. Udblød 5, og smelt det derefter med lidt af
1. Vend sammen med æggesnapsen, og vend derefter 1 i lidt af gangen. Støbes i silikone
halvkugler, og de frosne havtorn placeres i midten. Smør over så det er plan. 30 stk.
Sættes på frost.

Samling:

Sprøjt lidt glasur på den ene marengs. Saml 2 halve is og læg dem i marengsen.
Luk sammen med en marengs mere.