Jordbær gele:

  1. 285 gram jordbær puré
  2. 37 gram glukose
  3. 22 gram trimoline
  4. 30 gram melis
  5. 4,5 gram pectin

1-3 koges op. 4 og 5 blandes sammen. Piskes i når det koger. Gives et opkog. Støbes på silikone forme Ø 2 cm, 45 stk. Sættes på frost.

Cheesecake:

  1. 468 gram kirks friskost
  2. 65 gram flormelis
  3. 45 gram blommer
  4. ½ st. Vanilje
  5. 10 gram gelatine
  6. 480 gram fløde.

1-4 piskes glat. 6 piskes til letpisket. Smelt udblødt 5. Bland i ostecremen, og vend tilsidst flødeskummet i. Støbes i silikone forme med 3 halvkugler af jordbær gele i hver
forme.

Kiksebund:

  1. 315 gram kiks
  2. 1 st. Vanilje
  3. 80 gram grahamsmel
  4. 20 gram brun farin
  5. 200 gram smør.

1-5 røres sammen. Fordels ud i en ramme. Bages på 175 grader i ca 12-13 minutter.
Skæres ud på 3,4 cm x 12 ½ cm.

Kiks:

  1. 250 gram hvedemel
  2. 250 gram grahamsmel
  3. 250 gram smør
  4. 15 gram melis
  5. 10 gram salt
  6. 100 gram vand.

Bages på 170 grader i ca 15 minutter.

Samling:

Kagerne sprøjtes med hvid spray når de tages ud af formene. Placer dem derefter på
kiksebunden.

Fyld boiron coulis i hullerne.