Rød peber karamel:

  1. 70 gram melis
  2. 1,7 gram maldon salt
  3. 60 gram glukose
  4. 60 gram fløde
  5. 100 gram rød peber puré
  6. 3 gram gelatine
  7. 2 ½ gram citronsyre
1-3 karamelliseres hårdt uden at brænde. Deglacer med 4-5. Koges til 106 grader under
omrøring. Tilsæt udblødt 6. Derefter røres 7 i, og der røres til det er opløst. Opbavares på
sprøjtepose.

Soya mandler:

  1. 50 gram mandler
  2. 25 gram soya
  3. 3 gram kakaosmør
Mandlerne flækkes på langs og ristes i ovenen ved 160 grader i ca. 6-8 minutter/eller til de
er gyldne. Hæld dem i en lille gryde og kog dem op med soya. Kog til soyaen er kogt ind.
Vend mandlerne med kakaosmør.

Mandel daquise:

  1. 145 gram mandelmel
  2. 125 gram hvider
  3. 45 gram melis
  4. 45 gram flormelis
Bland 1 med 4. Pisk marens af 2 og 3. Vend forsigtigt det hele sammen. Sprøjtes ud i firkant
der måler 42 cm x 20 cm. Bages på 180 grader i ca. 10-12 minutter. Atikkes ud med
udstikker Ø 5 cm.

Tomat-karamel fromage:

  1. 125 gram melis
  2. 200 gram tomat
  3. 50 gram fløde
  4. 3 gram citronsyre
Karamelliser 1 hårdt, uden at det bliver brændt. Deglacer med 2-3. Tilsæt 4. Rør ud. Sæt på køl
  1. 335 gram tomat karamel
  2. 10 gram gelatine
  3. 330 gram fløde
  4. 70 gram blommer
Pisk 4 luftige. Lav letpisket af 3. Smelt udblødt 2 med lidt af 1. Vend sammen med æggene
og derefter flødeskummet. OBS- karamellen må ikke være varmere end stur temperatur!
Samling:
Støbes i silikoneforme, 15 stk. På 6 cm Ø. Rød peber karamel fordeles ud i kagerne.
Der placeres ca 5 halve soya mandler i hver kage. Slut af med et stykke mandelbund.
Sættes på frost.

Kagerne sprayes når de er frosne.

Silikoneform brugt til denne opskrift